'Meet The World!'

TILBURG - Mundial Productions heeft het programma van het interculturele kinderfestival 'Meet The World!' bekendgemaakt. Het gratis festival heeft aanstaande zondag plaats in het Wilhelminapark van half één 's middags tot half zes 's avonds.

Het programma is propvol.Zo is er een workshoppodium waar bezoekers zich kunnen verdiepen in streetdance, Indiase dans, salsa en Afrikaanse percussie. Muziek wordt verzorgd op het Open Podium met optredens van Bandidos, Nonstop en de Salsa Kids. Ook de band van presentator Peer de Graaf, Swing to Bop, treedt op en kinderen kunnen tijdens het concert op het podium hun kunsten laten zien.
De KinderAdviesRaad Tilburg (KART) organiseert een Wereld- Pannatoernooi waarop kinderen van verschillende nationaliteiten deelnemen. De kleinere organisatoren zetten zich in om het festival zo divers mogelijk te maken. De organisatie van het festival raadt iedereen aan om te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Rond het Wilhelminapark is maar weinig parkeergelegenheid beschikbaar.