Tilburgse Bazouq 

Op zondag 14 oktober staan de deuren van de Koepelhal in de Spoorzone tussen 10.00 en 17.00 uur voor de derde keer open voor de Tilburgse Bazouq.

De Bazouq is een bazaar van winkeltjes, kraampjes, toko’s gecombineerd met werkplaatsen, ateliers, worshops, performances en proeverijen. Erik de Ridder, wethouder van de gemeente Tilburg, geeft om 11.00 uur het officiële startsein.

Midden op de bazouq, tussen de kraampjes en toko’s is een catwalk waarop de hele dag een divers programma wordt aangeboden. Deelnemende ondernemers kunnen hier zichzelf en hun producten aanprijzen door een modeshow, proeverij of een reclame-flitsoptreden. Verder is de catwalk het podium voor véél. Nieuw talent en initiatieven uit de stad presenteren zich door middel van modeshows, muziek- en dansoptredens en nog veel meer.

Voor de derde editie worden ruim 100 kramen en meer dan 200 artiesten verwacht. Van kapsalon tot tattooshop, van hippe kleding tot vergeten Hollandse groenten. Je vindt het allemaal op de Bazouq. Vanaf 16.00u vindt op de catwalk de spetterende grand finale plaats met salsamuziek door de Wawanko’s , special guest Marilo Aguilera en een verrassingsoptreden van het bazouqteam.

De KinderAdviesRaad Tilburg (KART) organiseert tijdens de bazouq ook deze editie weer een speelgoed ruilbeurs. Daarnaast is het voor kinderen mogelijk om bij KART aan te sluiten en op een kleed het eigen speelgoed te verkopen.